Sziklakerti kő sziklakő, murvakő sziklakert építéshez

Sziklakerti kő rendelés és szállítás kedvező m3 áron egész Budapest és Pest megye területén. Sziklakert építéshez rendeljen minőségi, dekoratív, esztétikus sziklakerti köveket a Murva Birodalomtól. Mi leszállítjuk Önnek a sziklákat, köveket egészen a kertjéig, mindezt megfizethető szállítási költségek mellett. Hívja telefonszámunkat, és egyeztessen kollégánkkal.

Sziklakerti kovek sziklakerthez a banyabol
Sziklakerti kövek beszerzése egyenesen a bányából

Sziklakerti kő felhasználása a kertben, díszkertben

A sziklakertek kialakítása során a sziklakerti kövek nagyon fontos szerepet játszanak. Az apróbb szárazságtűrő növények mellé gondosan kiválasztott és elhelyezett sziklakerti kő esztétikus látványt nyújt, és üde színfoltja lehet a kertnek1. A tipikus sziklakerti növények sok fényt igényelnek és érzékenyen reagálnak a belvízre, ezért a sziklakertet napos helyre, az ágyásokat pedig inkább a lankás területekre telepítsük, mivel itt a víz gyorsabban elfolyik.

Sziklakertek kialakítása

A sziklakertek kialakításához használhatunk természetes vagy mesterséges sziklakerti köveket. A természetes kövek remek dekorációt nyújtanak a kisebb és nagyobb előkertekbe, díszkertekbe. Az apróbb szárazságtűrő növények mellé gondosan kiválasztott és elhelyezett sziklakerti kő esztétikus látványt nyújt, és üde színfoltja lehet a kertnek3. A mesterséges kövek pedig könnyebbek és könnyebben kezelhetők, mint a természetes kövek.

Sziklakerti kő változatos felhasználása

Sziklakert:

A sziklakertekben a köveket úgy helyezhetjük el, hogy egyedi formákat és textúrákat hozzunk létre. A kövek közötti réseket talajjal vagy apróbb kavicsokkal tölthetjük ki, hogy még természetesebb hatást érjünk el.

Kerti dekoráció:

A nagyobb méretű köveket használhatjuk díszítőelemként vagy akár kerti csobogókhoz is.

Támfal építés:

A nagyobb és nehezebb kövekből támfalat építhetünk, amely stabilizálhatja a domboldalakat vagy teraszokat hozhatunk létre.

Kerti tó, csobogó, vízesés:

A köveket vízi elemekhez is felhasználhatjuk, például egy kerti tó vagy csobogó létrehozásához.

Sziklakerti kövek fotói